Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί (εργαλειοθήκες) χρησιμοποιούνται για τη φύλαξη εργαλείων απεγκλωβισμού και σε περίπτωση πυρκαγιάς χρησιμοποιούνται από το προσωπικό και την Ομάδα Πυροπροστασίας της εγκατάστασης.

Οι τυποποιημένες διαστάσεις των σταθμών που κατασκευάζονται στην εταιρεία μας είναι δύο, ο μικρός σταθμός διαστάσεων (70x63x18)cm:(Ύψος x Πλάτος x Βάθος) και ο μεγάλος σταθμός διαστάσεων (100x63x18)cm:(Ύψος x Πλάτος x Βάθος). 

Όπως και οι φωλιές, οι σταθμοί κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας από λαμαρίνα DCP, γαλβανιζέ ή ανοξείδωτη και βάφονται στο χώρο μας αποκλειστικά με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή φούρνου σε χρώμα ερυθρό (RAL3000). 

Διατίθενται σε διάφορα πάχη (1,00mm, 1,25mm, 1,50mm και 2,00mm), ενώ προβαίνουμε και σε οποιαδήποτε κατασκευή ειδικών διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας. 

Όλοι οι σταθμοί κατασκευάζονται με κρυφές συγκολλήσεις και φέρουν νεύρα δυσκαμψίας, θυρίδες αερισμού στη πόρτα και πλαστική χωνευτή λαβή με εύκολο άνοιγμα. Διαθέτουμε επίσης μία ευρεία γκάμα από πόμολα, λαβές και κλειδαριές, που μπορούμε να προσαρμόσουμε στις κατασκευές μας, κατόπιν παραγγελίας.